“Не намагайтесь залякати “зеленою шмарклею” – Порошенко про інцидент після Маршу захисників

П’ятий президент, лідер партії “Європейської солідарності” Петро Порошенко одразу після участі у Марші патріотів виступив перед прихильниками на Співочому полі. Він, зокрема, прокоментував інцидент, коли його облили зеленкою.

Петро Порошенко

Як передає пресслужба “Євросолідарності“, Порошенко закликав владу не боятися волонтерів, військових та патріотів.

“Я розумію, що ви волонтерів, військових, справжніх патріотів боїтеся більше, ніж Путіна. Не намагайтеся нас зупинити вашою зеленою шмарклею. У вас нічого не вийде, хоча зараз ви сховали цих негідників на Банковій”, – сказав Порошенко.

Також п’ятий президент звернувся до української влади із проханням не боятися десятків тисяч людей, які зібралися для святкування 30-річчя Незалежності України.

“Для нас це свято, бо ми його вибороли, відстояли. І ви не уявляєте, що було б з вами, якби ви зіткнулися з такими труднощами, як наша країна зіткнулася в 2014-2015-му”, – наголосив Порошенко.

Політик підкреслив: окуповані частини нашої держави будуть повернені.

“Ми тут всі – за Україну. Ми святкуємо своє свято, бо ми дуже її любимо. Ми повернемо останній клаптик української землі, хоч на Донбасі, хоч в Криму. Ми знову мобілізуємо весь світ навколо України, і буде історія успіху, яку зробить фантастичний український народ”, – переконаний лідер “Європейської солідарності”.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини