Зірка 90-х Руся: сестра Наташі Корольової прилетіла до України та мріє повернутися на сцену

Шалено популярна співачка початку 90-х Ірина Поривай, рідна сестра Наташі Корольової, яка більш відома як Руся, повернулася.

Про це пише ТСН.

Руся приїхала на 1+1. Стилісти каналу допомогли їй зробити таку ж зачіску, як і в кінці 80-х. Вона одягає ті ж коралі, в яких виступала на сцені: “20 років оці мене чекали, на останньому концерті у Франківську порвалося трішки”. Руся інколи забувається і таки закидає англійською – мовою, якою вона говорить уже більшу частину свого життя.

© instagram.com/irinaossaoulenko

Дівчина з тоненьким голосочком збирала переповнені стадіони під свої запальні ритми. Але на піку популярності вона несподівано зникла з екранів телебачення і взагалі з країни. Чи не вперше Ірина Поривай чесно розповіла, чому вона разом з чоловіком на піку популярності покинула країну.

© instagram.com/irinaossaoulenko

“Запропонував приїхати до Монреалю і записатися на студії, де записувалася Селін Діон! Ну хто б відмовився?”, – поділилася вона.

Вони не відмовилися ще з однієї причини. У Русі з Костянтином Осауленком вже народився первісток з діагнозом ДЦП. Дитина не ходила, не розмовляла. Подружжя сподівалося вилікувати сина на Заході. Десять років у Канаді, сина врятувати не вдалося, можна було б повернутися і додому, але в Ірини помирає батько, мама залишилася сама у далекій Америці. Молодша сестра Наташа Корольова робить успішну співочу кар’єру в Росії. Підтримати маму у Маямі їде старша донька. А потім Ірина народжує Матвія і розуміє – про сцену на довгі роки доведеться забути.

“Старший син Матвій має аутизм і якось воно затягнуло і діти маленькі, ну куди? Треба на терапію возити, треба лікувати і все”, – поділилася виконавиця.

© instagram.com/irinaossaoulenko

Навіть за 30 років перехожі на Печерську її впізнають та дарують квіти. Артистка відвідала Літній театр. Від цього місця у співачки перехоплює подих, адже саме тут був записаний її один з перших кліпів.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини