“Для олігархів нульова декларація справді “нульова”, а люди повинні платити податок”, − Софія Федина

“Згідно з нульовою декларацією, людина повинна сплатити податок 5% від всього майна, коли у неї немає підтвердження, що це куплено за гроші, з яких сплачений податок. Також декларація передбачає, якщо в людини є понад 400 тис. грн готівкою, то їх необхідно покласти у банк. Там перевірятимуть ці кошти й братимуть з них податок. Якщо ж вона продає чи купляє нерухомість, з якою українцям і так дуже важко, то має сплатити 20% податку”.

Про це заявила нардепка від фракції “ЄС” Софія Федина у прямому етері програми “Підсумки з Анною Валевською”, передає “Еспресо. Захід“.

Федина додала, що додатковий податок для кожного передбачений і законом про ринок землі. Якщо в людини є 2 га угідь сільськогосподарського призначення, то з 1,5 вона повинна сплатити податок.

“Для олігархів нульова декларація справді “нульова”, а люди повинні платити податок. Влада не займається тими, хто має гори тіньових грошей. Натомість вони беруть додаткові податки з тих, хто виживає всупереч бідності в державі”, − додала нардепка.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини