Володимир Зеленський зізнався, чому все життя разом саме з Оленою

Президент України Володимир Зеленський зізнався, що його дружина Олена дуже відверта і завжди такою була. За словами глави держави, з цієї причини він усе життя разом із коханою. 

Одкровеннями Зеленський поділився у програмі “VIP з Наталією Мосейчук”. Президент зазначив, що вдома його дружина “сірий кардинал”, – пише Оbozrevatel.

“Вона дуже відверта і завжди такою була, саме тому я все життя з нею. У неї є відчуття на людей, вона такий сірий кардинал у нас вдома. Вона точно мене любить і знає, хто я. Для мене вона найкраща”, – сказав Зеленський.

Володимир Зеленський дав відверте інтерв'ю

До речі, Зеленські вчилися в паралельних класах однієї школи, але знайомі вони не були. Познайомилася пара вже після школи. До весілля вони зустрічалися вісім років, а одружилися 2003 року.

В Олени та Володимира двоє дітей: дочка Олександра, яка у 2014 році знімалася у фільмі “8 нових побачень” у ролі Саші, дочки головного героя. Також у пари підростає син Кирило.

Сім'я Володимира Зеленського

Володимир і Олена Зеленські

Нагадаємо, перша леді Олена Зеленська вважає, що її чоловік Володимир Зеленський не надто змінився за час президентства.

 

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини