Андрій Шевченко відреагував на обурення росіян через форму збірної України з Кримом

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко зізнався, що його не хвилює реакція росіян на нову форму нашої національної команди. На неї нанесено карту нашої країни з Кримом.

Він заявив, що цікавиться тим, як до екіпіровки ставляться українські вболівальники. Його тішить, що більшості вона припала до душі, – пише Оbozrevatel.

У збірної України знову будуть три комплекти форми.

“Мене взагалі не цікавить їхня реакція. Мене цікавить наша реакція. Наших уболівальників. Думаю, нашим уболівальникам форма сподобалася. Я задоволений”, – цитує слова Шевченка видання Tribuna.

Нагадаємо, що в Росії обурилися новою формою української збірної через гасло “Слава Україні – героям слава!” і наявності на ній Криму. У Держдумі закликали УЄФА заборонити використання нашої екіпіровки на Євро-2020. В організації відповіли, що вона відповідає всім правилам.

Андрій Ярмоленко

Руслан Малиновський у новій формі збірної України.

Коментуючи цей інцидент, колишній футболіст збірної Росії Ігор Коливанов заявив, що і Крим, і вся Україна нібито завжди були частиною РФ. Він зізнався, що хотів би, щоб наша національна команда виходила на поєдинки під прапором його країни.

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини