“Коли я дізналася, що у мого чоловіка є коханка, земля пішла з-під ніг»: ексдружина Павліка розповіла про зради співака (фото)

Віктор Павлік та Лариса Созаєва прожили разом 25 років. Артист розлучився з дружиною заради Катерини Репяхової, яка молодша за нього на 28 років.

Не так давно Віктор Павлік відзначив першу річницю весілля зі своєю дружиною Катериною Реп’яховою, яка молодша за нього на 28 років. Відомо, що їхній роман почався, коли артист ще був у шлюбі з Ларисою Созаєвою. Через якийсь час після розлучення ексдружина артиста вирішила у себе в Facebook розповісти, чого боялася, після того як дізналася про роман чоловіка і його концертної директорки, передає Сьогодні.

“Коли я дізналася, що у мого чоловіка є коханка, земля пішла з-під ніг. Стало дуже страшно, що залишуся одна, що я некрасива, стара і як жінка нікому не буду потрібна… Зморшки, яких я не помічала, раптом стали величезними – так мозок перебільшував всі мої негативні думки і почуття. І я вирішила “почудити наостанок” – зробити фотосесію. і подивившись на результат, побачила себе з боку – красивою, пустотливою дівчинкою-жінкою, головне – що подобалася сама собі! З цього і почалося моє психологічне зцілення і розуміння, що все починається із себе!” – написала Лариса Созаєва.

Нагадаємо, раніше ексдружина співака зізнавалася, що жити з Віктором Павліком було важко. Щоб краще це зрозуміти, вона порекомендувала подивитися фільм “Дружина”, який вийшов у 2017 році.

Лариса Созаєва і Віктор Павлік прожили в шлюбі 25 років. У них був спільний син Павло, який помер у минулому році.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини