На трасі національного значення Львів-Радехів-Луцьк обвалився міст

У понеділок, 3 травня, у селі Гайок Кам’янка-Бузького району Львівщини провалився міст через річку Західний Буг.

Про це інформує Головне управління ДСНС Львівщини, передає “Еспресо.Захід“.

Інформація про цей інцидент надійшла до Служби порятунку сьогодні ввечері.

“3 травня о 19:35 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про те, що в с.Гайок Кам’янка-Бузького району на автодорозі Львів-Радехів-Луцьк обвалився міст через річку Західний Буг”, – повідомили у ДСНС.

Унаслідок обвалу ніхто не постраждав. Проте проїзд трасою заблоковано.

Як повідомили у прессслужбі Львівської облдержадміністрації, у зв’язку з аварійною руйнацією моста об’їзд здійснюватимуть дорогою Радехів-Червоноград-Великі Мости-Гайок.

“Кожного разу, коли розповідають про мега проекти і готовність виділити 10 млрд грн на один міст, щоб потім з помпою, стрічками і оркестрами його відкрити – треба пам’ятати, що в Україні більше 16 000 мостів, понад половина яких потребує невідкладного капітального ремонту. Тому краще менше піаритися, брехати і красти, а більше працювати.За ті гроші, які Укравтодор викинув на медійну компанію за останні два роки – можна було легко відбудувати декілька додаткових мостів.

А за ті гроші, які “зникли” у 2020 – можна було додатково відремонтувати ще мінімум 5000 км і декілька сотень таких мостів.

Але вирішили народити одного доларового мільярдера і декілька гривневих натомість. Замість вакцин для усіх людей, через асфальт витягнути гроші для декількох людей”, – прокоментував цю ситуацію ексміністр інфраструктури Володимир Омелян.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини