«Настрій святковий»: епідеміологиня зі Львова вакцинувалася від коронавірусу

Лікарка наголошує, що інфекційні хвороби можна подолати тільки вакцинацією.
Фото: Оксана Пушкарьова

ФОТО: ОКСАНА ПУШКАРЬОВА

Епідеміологиня Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медцентру Оксана Пушкарьова отримала першу дозу вакцини CoviShield індійського виробництва. Про це вона повідомила на своїй сторінці у Фейсбук, – пише Твоє місто.

«Отримала першу дозу вакцини COVISHELD від коронавірусної інфекції. Настрій святковий, бо з’являється відчуття захищеності. Інфекційні хвороби можна подолати тільки вакцинацією. Кожен робить вибір сам!», – поділилася вона.

Загалом сьогодні у Львові від коронавірусу вакцинували 450 працівників міських, обласних та приватних медичних закладів. Щеплення робили фахівці п’ятьох мобільних бригад – з 1-ї міської лікарні, та 2-ї, 4-ї, 5-ї та 6-ї поліклінік. Загалом перше щеплення від коронавірусу (їх має бути два) вже отримали 2 329 людей, серед них і 36 громадських діячів.

Нагадаємо, що в Україні 24 лютого розпочалася кампанія з вакцинації населення проти Covid-19 вакциною Covishield виробництва індійського підприємства Serum Institute. З 1 березня можливі залишки вакцини від коронавірусу дозволили використовувати для щеплення громадських діячів, аби популяризувати імунізацію.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини