«Дурні ви, ми всі птахи з одного гнізда» – російська співачка звернулася до СБУ біля унітазу з приводу санкційних списків (відео)

Російська співачка Альона Апіна у зверненні до СБУ заявила, що списки з метою обмеження доступу в Україні складати безглуздо.

Російська співачка Альона Апіна, ексучасниця гурту “Комбинация”, на своїй сторінці в Instagram опублікувала звернення до Служби безпеки України (СБУ), – пише gordonua.

“Наша відповідь СБУ та іншим найрозумнішим!” – таким підписом вона супроводила допис.

Ролик співачка зняла в туалеті.

“Я боюся, боже мій, я тепер ворог України! Люди, які пишуть списки, ви дурні рідкісні”, – заявила співачка.

Вона згадала, як три роки тому через Кишинів (Молдова) потрапила до Одеси і дала там концерт.

“Ось, бачите, унітаз, зараз сяду і буду боятися. Люди, хто там пише ці списки, дурні ж ви рідкісні! Я три роки тому проникла у вашу прекрасну країну через Кишинів, таємними стежками. Це був чудовий концерт, який я досі не можу забути”, – заявила Апіна.

Виконавиця зазначила, що списки складати марно.

“Пишіть ваші погані списки, ми все одно любитимемо одне одного. Наше покоління все одно почуватиметься птахами з одного гнізда, ми виросли на одних мультиках, дивилися одні фільми, кохали і чудили під одні й ті самі пісні”, – заявила Апіна.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Alena Apina (@neapina)

Альона Апіна потрапила до чорного списку Міністерства культури України.

Співачка фігурує в базі “Миротворець” через неодноразові виступи в окупованих Криму і Луганську. В інтерв’ю “Немецкой волне” у 2019 році вона також висловлювала своє ставлення до анексії Криму, називаючи його “нашим і ненашим”.

У зв’язку з воєнною агресією Росії Україна заборонила трансляцію деяких фільмів і серіалів російського виробництва, також було створено перелік діячів культури, які загрожують нацбезпеці України. Станом на 25 січня у цьому списку перебуває 159 діячів культури.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини