Олександр Дубінський відреагував на санкції США

Депутат Верховної Ради (фракція «Слуга народу») Олександр Дубінський відреагував на американські санкції проти осіб та організацій, яких Вашингтон вважає частиною пов’язаної з Росією мережі закордонного впливу.

Про це пише Радіо Свобода.

«На жаль, брехливі доноси шабунят (очевидно, депутат має на увазі очолювану Віталієм Шабуніним громадську організацію «Центр протидії корупції» – ред.) і всіх інших подібних аферистів, з приводу нібито мого зв’язку з Деркачем (позафракційний депутат Верховної Ради Андрій Деркач – ред.), тимчасово, в силу об’єктивно складної ситуації в США, дозволили корупційним паразитам реалізувати чергову аферу. Вкотре заявляю про те, що я ніколи не втручався у вибори в інших державах, в тому числі і американські вибори, і ніколи не мав стосунку до оприлюднення або інших подібних дій так званих плівок Порошенка-Байдена», – твердить Дубінський.

Санкції США член владної фракції назвав «тимчасовими незручностями» за «право мати незалежну позицію, пов’язану із захистом інтересів українського народу».

Раніше 11 січня Управління контролю за іноземними активами (OFAC) Міністерства фінансів США запровадило санкції проти семи людей та чотирьох організацій. Американська влада вказує на причетність до цієї мережі українського народного депутата Андрія Деркача, якого Вашингтон називає «російським агентом».

Під санкції потрапили народний депутат зі «Слуги народу» Олександр Дубінський, колишній народний депутат Олександр Онищенко, колишній прокурор Костянтин Кулик, помічники Деркача Антон Симоненко та Дмитро Ковальчук, колишній працівник посольства США в Україні Андрій Теліженко та політолог Петро Журавель.

Крім того, Міністерство фінансів США запровадило санкції проти компаній «Ера-Медіа»«Інформаційного агентства Онлі Н’юз»«Скептик» та сайту Nabuleaks.

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини