“Пишаюся, що я українець”: Петро Порошенко привітав із Днем державного прапора

Стяг є символом непереможності українського народу, – наголосив п’ятий президент.

Із Днем державного прапору – привітав українців п’ятий президент Петро Порошенко. У себе на сторінці Facebook зазначив, що під синьо-жовтим стягом українці виборювали свою незалежність, під ним же звільнили дві третини окупованих територій на Сході від російського окупанта, – пише 5 канал.

Стяг – це символ непереможності українського народу, – наголосив він.

“Наш синьо-жовтий стяг – справжній символ сили і непереможності українського народу. За цей прапор славні сини України у різні часи віддавали свободу, здоров’я і навіть життя. Під цим прапором покоління українців виборювали омріяну незалежність. Під цим прапором розгорталася боротьба за наше європейське майбутнє під час Революції Гідності. Під цим прапором ми звільнили і Слов’янськ, і Лисичанськ, і Сєвєродонецьк, звільняли дві третини окупованого Донбасу”, – написав Порошенко.

І продовжив: “Дивлячись на цей стяг, ми згадуємо і шануємо героїзм воїнів УПА, героїв національно-визвольних змагань усіх часів, героїзм тих, хто боровся та бореться за те, щоб зберегти державу зараз. Вітаю усіх, хто має Україну у серці, з Днем державного прапора! Пишаюся, що я українець! Слава Україні! Героям Слава!”

Наш синьо-жовтий стяг — справжній символ сили і непереможності українського народу. За цей прапор славні сини України…

Gepostet von Петро Порошенко am Samstag, 22. August 2020

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини