На Львівщині влада одного із міст “червоної” зони відмовилася посилювати карантин

Також Самбірські депутати ухвалили звернення до президента, міністра охорони здоров’я та голови Львівської ОДА

Влада міста Самбір, яке за рішенням Державної комісії ТЕБ і НС потрапило до “червоної” зони, відмовилася запроваджувати суттєві карантинні обмеження. Про це повідомляє ZAXID.net.

Згідно з повідомленням, відповідне рішення місцеві депутати прийняли у понеділок, 17 серпня, у той час, коли під стінами мерії кілька десятків підприємців вийшли на акцію з вимогою не забороняти їм працювати.

Зокрема, депутати вирішили, що рішення державної комісії ТЕБ і НС про віднесення Самбора до “червоної” зони епідеміологічної небезпеки суперечить Конституції, а тому громадському транспорту та підприємцям, зокрема, зі сфери торгівлі та громадського харчування, дозволили працювати у звичному режимі, однак з обов’язковим дотриманням карантинних вимог.

Окрім цього, Самбірська міськрада закликала правоохоронців утриматись від притягнення до відповідальності підприємців, які продовжуватимуть працювати, попри рішення державної комісії ТЕБ і НС.

Також депутати міськради прийняли звернення до президента, міністра охорони здоров’я та голови Львівської ОДА щодо скасування червоного рівня епідеміологічної небезпеки у Cамборі, оскільки вважають, що це не відповідає реальному стану справ у місті.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини