«$42000 надіслали більше 1000 людей на відбудову мого спаленого будинку» – Шабунін вражений щедрістю українців

Активіст Віталій Шабунін, будинок якого нещодавно підпалили зловмисники, вражений щедрістю українців. За короткий період вони перерахували Шабуніну більше 40 тис. дол. на ремонт будинку. Він стверджує, що підпал не залякав його, а навпаки мотивує діяти ще активніше.

Про це Шабунін написав у своєму Facebook, – повідомляє Про Львів.

“$42000 надіслали більше 1000 людей на відбудову мого спаленого будинку. Найбільша пожертва – $2000, найменша – 20 грн. https://bit.ly/3hheOXm
Я дякую кожному, хто підтримав мою родину.

Після сплати податків – залишається $35000.
Відбудова будинку коштуватиме $47000.

Оскільки дах все одно перебудовувати – підніму його на три газоблоки і колись облаштую там мансарду (за власні кошти – тоді, коли матиму їх на це).
Замовники злочину не досягли жодної зі своїх цілей. Так, їм вдалося завдати нам серйозних проблем. Але пройшовши через три тижні найнижчої коми дружини (8 років тому), будь-що матеріальне (навіть дім) для нашої родини не є смертельним.

Підтримка людей, які стали в цій проблемі поруч з нами, мотивує працювати ще більше, ще ефективніше. Тож, якщо замовники хотіли мене вибити, то досягли протилежного.

Ваша щедрість доводить, що такі напади не мають жодного сенсу. Збитки буде покрито, а винних – покарано (раніше чи пізніше).
Далі буде історія з частини мого життя, про яку пишу дуже рідко, частини християнської.

Коли дружина тільки потрапила в кому (лікарі пропустили вірусний енцефаліт) і на одужання не було жодних шансів, Бог дав нашій родині обітницю:
“Бо з радістю вийдете ви, і з миром проваджені будете … На місце тернини зросте кипарис, а замість кропиви появиться мирт. І стане усе Господеві на славу, на вічну ознаку, яка не понищиться!” (Іссая 55:12-13)

Цією обітницею моя дружина не лише повністю одужала, а й народила двох здорових дітей. Цією ж обітницею і вашою щедрістю буде відбудовано дім.
Друзі, дякую за вашу підтримку і за те, що ви поруч. Це надзвичайно цінно.”

$42000 надіслали більше 1000 людей на відбудову мого спаленого будинку. Найбільша пожертва – $2000, найменша – 20 грн….

Gepostet von Vitaliy Shabunin am Mittwoch, 19. August 2020

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини