Дмитро Разумков назвав п’ятірку найвпливовіших політиків в Україні

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков до числа п’яти найвпливовіших політиків зарахував себе також.

“Володимир Зеленський, Андрій Єрмак, прем’єр Денис Шмигаль, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков… Тут немає ранжирування. А хто п’ятий? Голова Верховної Ради”, – сказав Разумков, пише ZN,UA.

Також спікер Ради прокоментував чутки про те, що Аваков може приєднатися до нібито запланованого на осінь-зиму “бунту” за участю п’ятого президента України, депутата від “Європейської солідарності” Петра Порошенка і екс-секретаря Ради нацбезпеки і оборони України Олександра Турчинова.

“Не вірю, що зараз проект державного перевороту можна реалізувати. Я в цілому говорю. Не думаю, що переворот може бути в Україні. А також не вірю, що це буде ініціювати Арсен Борисович, він член команди і міністр”, – пояснив Разумков.

Також зазначається, що, за даними соцопитування, діяльністю президента Володимира Зеленського задоволені 36% громадян. Роботою спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова задоволені 21% респондентів, не задоволені – 51%. Ще 28% опитаних не змогли оцінити його роботу. При цьому тільки 9% позитивно оцінили діяльність Верховної Ради, а 76% – негативно.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини