«Чому жінка, яка у Львові організовувала конкурс дитячого малюнка на честь дивізії CС Галичина, надалі виконує обов’язки міністра освіти України?» – Сніжана Єгорова вкотре звернулася до Зеленського

Телеведуча Сніжана Єгорова звернулася до Президента України Володимира Зеленського. Вона записала чергове відеозвернення.

На початку ролика Єгорова наголосила, що є матір’ю п’яти дітей, трьох із них вона виховує сама, – повідомляє Про Львів.

Телеведуча висловила своє незадоволення тимчасовою очільницею Міністерства освіти України Любомирою Мандзій, її поглядами та заявою про ймовірність продовження з вересня дистанційного навчання у школах:

«Чому жінка, яка була керівником департаменту освіти у Львові, організовувала конкурс дитячого малюнка на честь дивізії CC Галичина, надалі виконує обов’язки міністра освіти України і повідомляє в ЗМІ (у програмі «Сніданок з 1+1» ), що з вересня всі школи буде переведено на дистанційну форму навчання? Чи знаєте Ви про це, а також Ваша дружина Олена Зеленська, яка є матір’ю малолітніх дітей, які теоретично мають ходити в школу? Чи влаштовує Вашу дружину, першу леді Олену Зеленську, що її діти, Ваші діти, повинні будуть ходити в онлайн-школу, цю прекрасну школу, де вчителі не знають свого предмету, помиляються в багатьох моментах, не дають правильних знань?»

Також обурена Єгорова поставила Президентові питання, як українцям у сьогоднішніх умовах прогодувати своїх дітей та оплатити комунальні послуги:

«У мене є запитання до Вас, Володимире Олександровичу, і до Вашої дружини, першої леді Олени. Як Ви вважаєте, якщо люди не є Президентом країни і не живуть на повному державному забезпеченні, чи можуть вони без підтримки держави , соціальних виплат, при відсутності роботи протягом трьох з половиною місяців і якщо у них не було мільйонів, які лежать у офшорах, .. чи можуть вони прогодувати своїх дітей і заплатити за комунальні послуги?»

Вкінці свого звернення Єгорова згадала про Україну 30-річної давності, її досягнення у космічній галузі та зазначила, що Україна перетворюється на бананову республіку. Телеведучу підтримала акторка Ольга Сумська. У коментарях вона зажадала скасування квартплати та виплати матеріальної допомоги українцям, а онлайн- школу назвала «повним отупінням дітей».

ОБРАЩЕНИЕ К ПРЕЗИДЕНТУ. УКРАИНА-зона генетических экспериментов?!

Gepostet von Snezhana Egorova am Montag, 15. Juni 2020

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини