Гравця Карпат, зараженого COVID-19 зустріли у центрі Львова без маски

Владислава Дубінчака, 21-річного лівого латераля “Карпат”, який офіційно повідомляв, що захворів COVID-19, сфотографували у суботу, 13 червня, о 14:38, у центрі Львова без маски.

Це фото оприлюднило шоу ТаТоТаке. Ситуацію пояснив ведучий Сергій Болотніков, передає UA ФУТБОЛ.

“Великого криміналу в цьому нема, бо Дубінчак здав позитивний тест 17 днів тому. Але я не бачив офіційної інформації ні від “Карпат”, ні від Дубінчака, щоб хтось сказав, що він здав ще раз тестування і він вже офіційно не хворий.”

Гравця Карпат, зараженого COVID-19 спіймали у центрі Львова без маски - изображение 1

Загальна кількість інфікованих COVID-19 у Карпатах – 26 осіб – джерело

“Тому не вимагаємо від нього самоізоляції, але якщо ти вже кудись виходиш гуляти, то можна принаймні маску вдягти? І не йти в центр міста. Чи якщо в кафешці не посидиш – то помреш? Дуже хотілося б почути реакцію “Карпат” і самого Дубінчака.”

View this post on Instagram

Мушу відреагувати на безліч повідомлень. Фото правдиве. Я був першим гравцем Карпат, який отримав позитивний результат. Я відбув двотижневий карантин вдома, в повній ізолюції. Тільки раз їздив в клініку , щоб зробити новий тест, який показав "мінус". Другий мінус(повторний ПЛР) я отримав вже разом з усією командою. Я повністю здоровий! Вірус переніс безсимптомно. Щодо маски – я визнаю свою винну. Але в 99% випадків я її не знімаю. На фото позаду ви можете побачити невелику кав’ярню, де ми з дівчиною брали каву і відійшовши менше 100 метрів, не встигли ще одягнути маски назад. Тому не варто звинувачувати мене в відсутності свідомості. Я чесно виконав всі необхідні процедури і готовий до тренувань.

A post shared by Vladislav Dubinchak (@dubaa_4444) on

Нагадаємо, що Карпати перебувають на карантині через спалах коронавірусу в клубі – як серед гравців, так і серед працівників клубу.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини