«Він почав її хапати та силою виштовхувати» – у Львові водій виганяв з комунального автобуса пенсіонерку (відео)

Водія вже відсторонили від роботи, триває службова перевірка

Водій комунального автобуса №40 силою виштовхав з салону літню жінку, що не заплатила за проїзд. Як повідомила речниця АТП-1 Ірина Рєвунова, наразі водія відсторонили від роботи та проводять перевірку, – пише zaxid.net.

Про інцидент, що трапився 1 червня у автобусі №40 (курсує за маршрутом ТРЦ King Cross Leopolis – Винники), повідомила очевидиця Тетяна Арефьева.

«Старенька жінка сіла тихенько в автобус, вона ні кого не чіпала. Як згодом виявилось вона не мала грошей, щоб сплатити проїзд. Водій вийшов зі своєї кабіни та стрімко пішов до неї. Далі він почав її хватати та силою виштовхувати з автобусу. Це був жах! Ми заплатила за її проїзд та намагались дати ще грошей на той випадок, якщо в когось не буде змоги оплатити, але він відмовився», – написала жінка.

Доброго дня. Інцидент трапився 1.06.2020. Автобус номер 40, АА 8727 ТО. Старенька жінка сіла тихенько в автобус вона ні кого не чіпала як з годом виявилось вона не мала грошей щоб сплатити проїзд. Водій вийшов зі своєї кабіни та стрімко пішов до неї. Далі він почав її хватати та силою виштовхувати з автобусу. Це був жах! Ми заплатила за її проїзд та намагались дати ще грошей на той випадок якщо в когось не буде змоги оплатити але він відмовився. Я в шоці! Такого ще не бачила. Як до автобусу пускати людей без масок то норма бо він заробляє на них, а як провезти стареньку без змоги оплатити то ні і треба руки розпускати. Ганьба. Невже не соромно?

Gepostet von Татьяна Арефьева am Mittwoch, 3. Juni 2020

Вона також оприлюднила відео, на якому видно як водій виштовхує жінку з салону автобуса. Речниця АТП-1, що обслуговує цей маршрут, повідомила, що поки що водія відсторонили від роботи та встановлюватимуть усі обставини.

За словами водія автобуса, його спровокувала поведінка пасажирки, яка нецензурно до нього висловилась. На якій саме зупинці трапився інцидент поки невідомо.

«Ми вважаємо, що застосування фізичної сили не допустиме у будь-якому випадку. Зараз, на час карантину, проїзд у громадському транспорті платний і для пільговиків, але є люди, які не хочуть платити. У такому випадку водій мав би викликати поліцію», – додала Ірина Рєвунова.

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини