«Дебеерівська ср@нь повинна на колінах просити вибачення і цілувати поріг, який вони топтали» – Юрій Винничук прокоментував штурм музею Гончара

Письменник Юрій Винничук прокоментував штурм силовиками музею Гончара. Нагадаємо, напередодні працівники ДБР штурмом взяли музей Гончара, у якому Петро Порошенко презентував картини з власної колекції. Винничук назвав дії влади «манiaкальним бажанням посадити Пороха» і «тупим фарсом».

Про це він написав у своєму Facebook, повідомляє Про Львів.

“Ніхто не любить політиків-слабаків. А наш Цахес саме такий. Те, що він сьогодні влаштував зі своєю штатною мадам Пупкіною, видає всі його хворобливі фобії і водночас заказуху Пуцькіна. Маніякальне бажання посадити Пороха перетворюється в бездарний тупий фарс. Це скидається на потуги Моськи вкусити Слона. Вкусити не може, то хоч дзявкне.

Їх зацікавила колекція Пороха, але не цікавлять колекції Табачніка, Медведчука, безлічі нардепів, міністрів, податківців та митників, які теж збирають колекції.

Тому всі, хто бере участь у цьому дикому фарсі, будуть люстровані і опиняться в кращому випадку в Ростові. На своїй історичній родінє.
Музей Івана Гончара давно став для всіх свідомих незеленських українців своєрідною святинею, одним із центрів українства. Сюди треба йти з чистим серцем і добрими намірами.

Але це яничар не стосується. Вони звикли все брати штурмом.

Для них нема нічого святого: ні мови, ні віри. Якщо ми і це їм подаруємо, то гріш нам ціна.

У книзі відвідувачів музею є і мій скромний запис з 1973 року, коли музей ще був приватним. А спілкування з покійним Іваном Гончарем залишило в мені неймовірно одухотворений спогад.

Дебеерівська срань повинна на колінах просити вибачення і цілувати поріг, який вони топтали.”

Ніхто не любить політиків-слабаків. А наш Цахес саме такий. Те, що він сьогодні влаштував зі своєю штатною мадам…

Gepostet von Юрій Винничук am Dienstag, 26. Mai 2020

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини