У центрі Львова встановлять п’ять питних фонтанів (візуалізація)

У Львові вирішили влаштувати експеримент та встановити по місту п’ять питних фонтанів. Місцем розташування стануть популярні точки у центрі Львова. Обіцяють завершити встановлення до кінця липня.

Питні фонтани у Львові, візуалізація ЛМРПитні фонтани у Львові, візуалізація ЛМРПитні фонтани у Львові, візуалізація ЛМР

Як передає журналістка 032.ua, відповідне рішення погодили на засіданні виконавчого комітету 22 травня. За роботи відповідатиме ЛКП “Львівводоканал”. Готові об’єкти передадуть на баланс районної адміністрації.

Згідно з рішенням, по місту встановлять два типи фонтанів (як на зображенні нижче). Один – з додатковою чашею для людей з інвалідністю. Інший матиме три чаші та дозволятиме попити у спекотну пору не лише людям, але й чотирилапим. Колір фонтанів: сірий або металеве матове покриття.

Нагадаємо, раніше у Львові облаштували громадський простір в межах вулиць Контопська – Природна – Чупринки, де також передбачили встановлення питного фонтану. У 2017 році під час реконструкції площі Маланюка у Львові встановили аналогічну конструкцію.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини