“У нашому серці – Україна! Ми одягаємо вишиванку, щоб показати – ми єдиний сильний непереможний народ” – родина Порошенків

Прапор, герб, гімн, мова, вишиванка роблять українців єдиною нацією, є джерелом сили предків, символом нашої боротьби за майбутнє.

Провести 21 травня Парад вишиванок у соціальних мережах із хештегом #ОдягниВишиванку закликали українців з усього світу Петро та Марина Порошенки, передає 5 канал.

“Зараз, коли реванш стукає у двері нашого дому, потужні символи, що єднають, особливо цінні. Прапор, герб, гімн, мова, вишиванка роблять нас єдиною нацією, є джерелом сили предків, символом нашої боротьби за світле майбутнє. Ми одягаємо вишиванку, щоб показати – ми єдиний сильний непереможний народ. У нашому серці – Україна”, – написав п’ятий президент України, лідер “Європейської солідарності” Петро Порошенко на своїй сторінці у мережі Facebook.

“П’ята колона Кремля не полишає надій повернути Україну під вплив Росії. Але я впевнений, єдність українців та щира любов до України не дадуть ворогу розвернути нас до минулого… У Міжнародний День вишиванки українці по всьому світу одягнуть свої улюблені вишиті сорочки та сукні. Давайте разом влаштуємо парад вишиванок у соціальних мережах. Нехай вишиванка єднає українців!” – додав він.

Закликала долучитися до всесвітнього параду вишиванок і Марина Порошенко з доньками.

Вишиванка – це унікальний дрес-код українця. Данина традиції і історії, і у той же час – сучасне і завжди актуальне вбрання. Вишита нитками чи принтована, передана у спадок від мами або щойно куплена у магазині. На сході, заході і навіть на іншому кінці світу вишиванка завжди символізує Україну в серці!

#ОдягниВишиванку

Зараз, коли реванш стукає у двері нашого дому, потужні символи, що єднають, особливо цінні. Прапор, герб, гімн, мова, вишиванка роблять нас єдиною нацією, є джерелом сили предків, символом нашої боротьби за світле майбутнє. Ми одягаємо вишиванку, щоб показати – ми єдиний сильний непереможний народ. У нашому серці – Україна. П’ята колона Кремля не полишає надій повернути Україну під вплив Росії. Але я впевнений, єдність українців та щира любов до України не дадуть ворогу розвернути нас до минулого. Завтра, у Міжнародний День вишиванки, українці по всьому світу одягнуть свої улюблені вишиті сорочки та сукні. Давайте разом влаштуємо парад вишиванок у соціальних мережах.Нехай вишиванка єднає українців!#ОдягниВишиванку

Gepostet von Петро Порошенко am Mittwoch, 20. Mai 2020

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини