“Я тобі таке покажу, де маска бл*ть”: у селі на Львівщині сталась масова бійка з поліцією (відео)

У селі Задвір’я Буського району Львівської області стались масові сутички із працівниками поліції.

Про це пише у соціальних мережах Соломія Варкович, передає Вголос.

За словами жінки, правоохоронці вночі без пояснень почали з’ясовувати стосунки із жителем села. Йому на допомогу прийшли інші односельчани, після чого стались масові сутички.

“Наша поліція нас береже”. 17 травня в селі Задвір‘я поліція без будь-яких наявних на то причин пов‘язала в наручники жителя села, якого зловили біля його будинку, коли той намагався вийти з свого автомобіля. На вимогу, сказати згідно чого вони чинять таке свавілля, вони не навели аргументу щодо будь-якого правопорушення. Більше того, вони використали перцевий балончик до певної особи, після чого вона отримала опіки 1-го ступеню. Замість того, щоб викликати швидку медичну допомогу постраждалій людині, вони викликали її собі, щоб та начебто зняла побої, які працівникам поліції нанесли громадяни села. Працівники поліції впродовж довгого часу не хотіли пред‘являти ні посвідчення, ні сказати номер свого жетону. Опісля, люди, які збіглись на крик і галас, почали захищати хлопця, поліцейські приклали силу до тих, хто заважав”, – пише Соломія Варкович.

Також жінка опублікувала відео сутички, під час якої поліцейські вживають нецензурну лексику.

У поліції ситуацію уже прокоментували. Там пояснили, що затримали п’яного водія, проте йому на допомогу прибігли жителі села. зокрема його брат. Через це і стались сутички.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини