Українські телеведучі та Олена Зеленська звернулись до мам через карантин

Перша леді Олена Зеленська та телеведучі Маша Єфросініна, Олена Фроляк та Катерина Осадча нагадують, що карантин – це не канікули.

Відео опублікувало у соцмережах Міністерство охорони здоров’я України, передає Детектор Медіа.

«Наші діти на карантині. Зараз не час бути байдужими та ризикувати найціннішим. Мама – це приклад. Покажіть дітям, як правильно мити руки: 30 секунд, ретельно, з милом», – говорить на відео Олена Зеленська.

«І як правильно чхати – прикриватия ліктем, а не долонею. Це прості правила для безпеки родини», – нагадує ведуча Олена Фроляк.

«Зізнаюся, діти вдома – це справді нелегко. Але потрібно дотримуватись режиму. Зарядка, правильне харчування, домашні завдання, ігри та здоровий сон», – зазначила Маша Єфросініна.

«Карантин – це не канікули. Діти мають навчатися далі. Просто зробіть вдома найкращу школу в світі. Де можна, приміром, гладити кота, коли робиш уроки, а на перерві подивитись мультфільми», – сказала Катерина Осадча.

⚠️‼️👩‍👧‍👦 Мами закликають: карантин – це не канікули!

⚠️‼️👩‍👧‍👦 Мами закликають: карантин – це не канікули! Подбайте про безпеку своїх дітей, поясніть прості правила та забезпечте комфортне навчання вдома. А якщо бачите тривогу в маленьких очах, обов’язково поговоріть зі своєю дитиною. Будьте правильним прикладом для своїх дітей.#ПростіРечіРятуютьЖиттяОлена Зеленська Маша Ефросинина. Моя Жизнь

Gepostet von Міністерство охорони здоров'я України am Sonntag, 22. März 2020

Також у відеоролику виступила лікарка Наталія Кундіна. Вона закликала не займатись самолікуванням, не виходити без потреби з дому, а під час прогулянок з дитиною уникати натовпів.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини