“Децентралізація” Зеленського – це шлях до диктатури і федералізації України” – Петро Порошенко (відео)

Порошенко

“Реформа децентралізації, яка була започаткована нашою командою, стала однією з найуспішніших і надала фінансову незалежність місцевому самоврядуванню”

Про це сказав експрезидент України Петро Порошенко, відповідне відео він опублікував на своїй сторінці у Facebook.

Зараз законопроектом влади намагаються з одного боку зруйнувати децентралізацію. А з іншого боку, зробити кроки для встановлення диктатури. Коли одна особа в державі зможе створювати ради, розпускати їх, зупиняти будь-які рішення. Це нічого спільного із демократією не має. Це має спільне або з султанатом, або з диктатурою, але точно ніяк не в інтересах України.

Вони намагаються протягнути так зване право надання особливого статусу регіонам і територіям для будь-яких територій України. Особливий статус для Буковини, особливий статус для угорців Закарпаття, румунів України. Так і України не залишиться. Це є прямий шлях до федералізації. Ми будемо робити все можливе для того, щоб цього не допустити.

«Децентралізація» Зеленського – це шлях до диктатури і федералізації України

Реформа децентралізації, яка була започаткована нашою командою, стала однією з найуспішніших і надала фінансову незалежність місцевому самоврядуванню. Зараз законопроектом влади намагаються з одного боку зруйнувати децентралізацію. А з іншого боку, зробити кроки для встановлення диктатури. Коли одна особа в державі зможе створювати ради, розпускати їх, зупиняти будь-які рішення. Це нічого спільного із демократією не має. Це має спільне або з султанатом, або з диктатурою, але точно ніяк не в інтересах України. Вони намагаються протягнути так зване право надання особливого статусу регіонам і територіям для будь-яких територій України. Особливий статус для Буковини, особливий статус для угорців Закарпаття, румунів України. Так і України не залишиться. Це є прямий шлях до федералізації. Ми будемо робити все можливе для того, щоб цього не допустити.

Gepostet von Петро Порошенко am Donnerstag, 16. Januar 2020

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини