“Знову проживаєш ті почуття, які переповнювали на Майдані” – Порошенко відвідав рок-мюзикл Got to Be Free

П’ятий президент України Петро Порошенко разом із дружиною Мариною відвідали рок-мюзикл про Майдан Got to Be Free.

“Сильно, проникливо до мурашок, надзвичайно талановито. Знову проживаєш ті почуття, які переповнювали усіх нас на Майдані: тривогу, відчай, жагу до змін, надію, спільний порив, впертість боротися за країну”, – написав він у Facebook, – пише Газета.юа.

Порошенко заявив, що саме такі вистави йому хотілося б бачити у Театрі на Подолі.

“Які правдиво показують, якою насправді є сучасна Україна по духу, з яким вогнем у серці і любов’ю до своєї країни живуть українці. Цей мюзикл мають подивитися якомога більше українців та іноземців. До речі, наступний показ у Театрі на Подолі відбудеться 21 листопада – гарна альтернатива концерту хору імені Верьовки”, – написав Порошенко у соцмережі.

Петро Порошенко з дружиною подякували акторам Мар’яні Богун, Дмитру Лінартовичу, Георгію Хостікоєву, Олені Д’яченко, Сергію Юрченку та автору ідеї Володимиру Лавренчуку.

“Вдячний пану Володимиру за подарунок – уламок бруківки з Інститутської. Це – хороше нагадування про те, за які цінності ми боролися і ні в якому разі не маємо від них відступати. Поставлю на своєму робочому столі. Щиро раджу прийти на Got to be free у Театр на Подолі, а скоро, сподіваюся, і в інших містах України”, – підсумував він.

До теми:

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини