Український мандрівник вигадав, як зробити країну привабливою для туристів (відео)

Мандрівник та бренд-амбасадор України Артемій Сурін започаткував проект «Welcome to Ukraine», який має на меті зробити країну значно привабливішою для туристів.

Правильна комунікація з людьми, які вперше прибувають у країну, може суттєво вплинути на те чи захоче турист повернутися і чи рекомендує її своїм знайомим та друзям для подорожі. А першими, хто спілкується з мандрівниками, є прикордонники.

Саме їхня поведінка може сприяти туристичній привабливості країни, вважає Артемій Сурін. “Більше 10 років я професійно займаюся темою туризму.

Саме цей досвід використовую для того, щоби нашій державі запропонувати дієвий механізм, як сприятиме прориву у сфері туризму”, – розповідає він.

Мандрівник переконаний, що кожен, хто прибуває в Україну, має насамперед почути: «Welcome to Ukraine». Детальніше про проект можна дізнатися у метеріалі кореспондента Дивись.info.

«Welcome to Ukraine» – незалежний волонтерський проект, який охоплює основні українські хаби – Київ, Харків, Львів та Одесу. У рамках воркшопів українських прикордонників знайомлять зі світовими трендами. ьвів – третє місто, де відбувається воркшоп. Більше інформації дивіться у відеосюжеті.

Welcome to Ukraine: як український мандрівник хоче зробити країну привабливою для туристів

Бренд-амбасадор України Артемій Сурін започаткував проект «Welcome to Ukraine», Правильна комунікація з людьми, які вперше прибувають у країну, може суттєво вплинути на те чи захоче турист повернутися і чи рекомендує її своїм знайомим та друзям для подорожі.Більше інформації дивись на сайті: https://bit.ly/2ndwah8

Gepostet von Дивись.info am Donnerstag, 3. Oktober 2019

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини