Від хороших дружин не йдуть: колишня дружина і нова обраниця Віктора Павліка влаштували перепалку в мережі

Жінки влаштували справжній сканадал на своїх сторінках в соціальних мережах.

В українському шоу-бізнесі назріває новий гучний скандал, пов’язаний з розлученням і новим романом співака Віктора Павліка, передає Україна.

Напередодні Віктор Павлік та його нова кохана Катерина Реп’яхова дали інтерв’ю, в якому розповіли про те, які цілі переслідують в своїх відносинах. Співак поділився своїми страхами в новому романі, а Катерина Реп’яхова зробила гучну заяву про те, що від хороших дружин не йдуть.

І ось, сьогодні, колишня дружина співака Лариса Созаєва опублікувала у себе на сторінці в Facebook відвертий пост про те, що багато років жінка прощала неодноразові зради чоловіка.

«Підозрювала я щось? Звичайно! Але я так втомилася від його пригод. До цього 5 років в коханках була Тетяна, теж концертний адміністратор. До цього 18 річна стюардеса… Я подавала на розлучення вже тоді, але документи повернулися через аліменти, які треба було оформити. Він благав мене, обіцяючи, що зміниться, що більше не буде! Чи ідуть від хороших дружин? Звичайно, йдуть, тільки треба знати причину, а я її озвучувати не буду!», – заявила Лариса Созаева.

Також жінка опублікувала факти про нову обраницю свого колишнього чоловіка.

«Що я про неї чула? Приблизно років в 18 вона закохалася в мусульманина і прийняла іслам. Любов закінчилася, і вона згадала, що юдейка. Потім стала жити з китайцем, за його рахунок. Саме з ним вона приїжджала до Миколаєва на концерт Віктора. Приревнувавши, китаєць з нею посварився, і Віктор за свої гроші викликав їй Бла-Бла-Кар і відправив на Київ, давши, звичайно, свій номер телефону», – розповіла колишня дружина артиста.

Созаєва стверджує, що за 4 роки роману Віктор Павлик купив новій обраниці шубу, водив її в ресторани, давав гроші на таксі. У той же час екс-дружина співака зізнається: його діти і вона сам змушені були економити. За час залицянь Віктор Павлік витратив на концертного директора близько 200 тисяч гривень. Крім цього, він погасив її борг в 30 тисяч гривень.

«За останніх 12 років ні у мене, ні у сина не було днів народження в кафе або ресторані через відсутність грошей (він так говорив). Всі її свята проходять виключно в ресторанах, оплачених Віктором. Віктор купив їй норкову шубу. Зняв квартиру. На момент знайомства з Віктором у неї був борг в близько 30 000 гривень. він його погасив! Це зі слів Віктора! її мамі купив айфон, а його мама з телефоном б\у простої марки… При цьому він відмовляв всім своїм рідним – дітям, дружині, мамі, племінниці», – заявила Лариса Созаєва.

Нова кохана Віктора Павліка не стала мовчати, почувши такі звинувачення на свою адресу і також зробила пост у себе в соціальних мережах.

«Ви, Ларисо, відпочивали влітку закордоном, взимку на лижах. Ви, Ларисо, при мені просили свого колишнього чоловіка купити то годинник, то куртку (і це нормально). Ви, Ларисо, просили чоловіка купити новий айфон, на той момент, коли він вже пішов з дому. Я свідок того, як Віктор регулярно висилає гроші на продукти. Тисячами. І так було всі 4 роки. Невже не можна знайти гроші і на Макдональдс? Мені здається, вам пора припинити перекладати відповідальність за власне життя на когось іншого», – пише Катерина.

Дівчина також повідомила, що ніякого боргу в 30 тисяч у неї не було. Більш того, відвідувати дорогі салони краси та подорожувати вона собі дозволяла ще до відносин з Павликом.

View this post on Instagram

Мой смысл жизни❤️

A post shared by Repyakhova Ekaterina (@repyahovakate) on

«Я все дитинство подорожувала з мамою. Завдяки моїй сестрі (не вашому колишньому чоловікові) я маю звичку обслуговуватися в якісних салонах і в принципі доглядати за собою (мені для цього чоловік не потрібний). А ви знаєте, що у мами Віктора новий телевізор з моєї ініціативи? Вона сама відмовилася від нового телефону, попросивши телевізор. Ви знаєте в яких кількостях Віктор допомагає своїм дітям і онукам? А я знаю!», – написала дівчина.

Щоб підтвердити свої слова, Репяхова поділилася в Instagram своїми постами, які публікувала ще до роману з Віктором Павликом. На них вона позує в салоні краси, ресторані, а також в аеропорту.

«Я готова битися за свою честь!», – підсумувала Репяхова.

Нагадаємо, раніше 53-річний український співак Віктор Павлік з’явився на обкладинці глянцю разом зі своєю коханою 25-річною Катериною Репяховою, яка також є його піар-менеджером. Але коментарі хейтерів зіпсували настрій зірковій парі і її шанувальникам. Коментатори підозрюють 25-річну дівчину в нещирості до Віктора Павлика, мовляв вона хоче використовувати чоловіка.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини