“Передача ключового свідка у справі MH-17 означає лише одне: Зеленський працює на Путіна…” – блогер

“Передача ключового свідка у справі МН17 означає тільки одне: Зеленський працює на Путіна. Нічого іншого за такими діями не варто”

Про це на своїй сторінці у Facebook написала Світлана Самборська:

“І не треба спекулювати Сенцовим – у нас в Криму півтора мільйона Сенцових знаходяться в заручниках у Кремля. Відпустять Сенцова, посадять Купцова.
Тим більше, що шлях прокладений: хапай, саджай, піар, міняй на що хочеш: хоч на свідка в міжнародному суді, хоч на Станицю Луганську, хоч на НАТО, хоч на частину суверенітету. І так це буде подаватися: так що там той свідок / міст / станиця / мова / НАТО – це не має значення, а важливо звільнити наших людей, що нудяться в катівнях Путіна.
І так щоразу. Щоразу. Щоразу. Щоразу здаючи Путіну шматочок України, щоразу прирікаючи нову групу українців на полон, на роль живого товару для нового циклу. Поки не скінчиться Україна.
Зеленський працює на Путіна. Його функція – вивести Росію з-під санкцій, повернути її в G8, повернути економічні перспективи. А Україну повернути в колоніальне стійло.
І знаєте, у мене не до Зеленському претензії. Що таке його завдання, було зрозуміло з самого початку. Це совок, хто ненавидить Україну, хто ненавидить українську культуру, мову і будь-які перспективи незалежної України. Незначний Зеленський все своє мізерне життя блазував перед Росією, перед російськими менеджерами КВН, перед російськими чиновниками. “Володимир Володимирович, заберіть мене звідси!” – пам’ятаєте? До такого не опускався взагалі ніхто! Навіть всякі анілорак, які робили кар’єру на дивані, до такого не опускалися. Навіть всякі Сердючки і Повалій, які зображують на російській сцені карнавальних малороссок, не доходили до того, щоб радувати російську аудиторію, називаючи Україну повією.
Зеленський – найнікчемніше, що вдалося підібрати на роль Іуди. Зеленський – найнікчемніше, що коли-небудь існувало і буде ще існувати в історії України. Бувало всяке. Але щоб капітулювати, отримавши відбудовану армію і міцні позиції що на міжнародній арені, що на фронті – ось такого ще не було. Зеленський поза всяким сумнівом увійде в історію України в ролі зрадника №1.
Але головний Іуда – НЕ Зеленський. Головний иуда – це ті 73%, що вибрали Зеленського. Вибрали після “Україна – повія”. Вибрали після “з Путіним домовимося посередині”. Чуєте. 73%? Це ви – проститутки і повії. Ви гірше всіх – і тих, хто голосував за Януковича і тих, хто здавав Україну в 1918. Ви, скопом, головний Іуда в історії України. На всі часи. І нехай ваші діти – діти Іуд, і ваші внуки – онуки Іуд – живуть з цією кармою. Кармою Іуд…”

Передача ключевого свидетеля в деле МН17 означает только одно: Зеленский работает на Путина. Ничего другого за такими…

Gepostet von Светлана Самборска am Donnerstag, 5. September 2019

Алла Гунченко для Про Львів

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини