У Львові Herbalife Family Run об’єднав понад 200 учасників

9 травня 2019 року під час Molokiya Lviv Half Marathon відбувся сімейний забіг Herbalife Family Run. Ініціатор родинних змагань – світовий експерт в області збалансованого харчування Herbalife Nutrition.

Herbalife Nutrition активно підтримує біговий рух в Україні, виступаючи партнером зі спортивного харчування міських марафонів і півмарафон, увага до яких зростає з кожним роком. Раніше – в 2017 і 2018 роках – компанія успішно реалізовувала соціальну ініціативу «Мій перший кілометр» – цикл міні-забігів, які пропагують здоровий спосіб життя і спорт серед новачків бігу. Ініціатива, яка пройшла у містах по всій країні, об’єднала понад дві тисячі осіб.

У Львові Herbalife Family Run об’єднав понад 200 учасників
фото: Herbalife Family Run

Як зазначають організатори Herbalife Family Run: «З кожним роком наше свято здорового способу життя привертає більше учасників і охоплює більшу кількість міст. Багато наших Незалежних Партнерів, які одного разу вийшли на старт, приходять на забіги знову і знову, приводять родичів і друзів. Ми відгукнулися на їх запити і оновили наш міні-забіг. Тепер це змагання, в яких беруть участь сімейні команди у будь-якому складі. Окрім того, цьогоріч бігуни долають нову дистанцію – 1 миля. Також збільшилася географія – забіг пройде в дев’яти містах країни».

Офіційне відкриття циклу забігів Herbalife Family Run пройшло в столиці 7 квітня. Естафету підхопили Харків, Дніпро, Суми, Запоріжжя. Тепер – Львів, де спортивне свято зібрало понад дві сотні бігунів різного віку, з різною фізичною підготовкою. На старт вийшли навіть люди поважного віку, батьки з маленькими дітлахами на руках та у візочках. Кожен учасник достойно подолав відстань 1,6 км – хтось швидше, хтось повільніше, – але жодна людина не зійшла з дистанції. Адже учасники львівського сімейного забігу мали серйозну підготовку до змагань. Відомий український фітнес-тренер, експерт Herbalife Nutrition Андрій Нестеров провів для них цикл тренувань. Під час занять він продемонстрував правильну техніку бігу, дав рекомендації щодо харчування та підтримки водного балансу до, під час і після бігу, а також розповів про правильне відновлення організму після фізичних навантажень.

Перед стартом для учасників сімейного забігу експерт Herbalife Nutrition провів 15-хливилинну розминку, яка допомогла підготувати тіло до забігу, добігти до фінішу і отримати від цього задоволення, а також сам подолав милю, підтримавши бігунів.

«Я готую і підтримую учасників міні-забігів третій рік поспіль, – каже Андрій. – Результат радує – здебільшого люди, які вийшли вперше на старт, починають вірити в свої сили, приходять до регулярних занять спортом та прямують до нових результатів. Наші міні-забіги вже увійшли в традицію і в цьому році стали по-справжньому сімейним святом. Переконаний, що такі змагання згуртовують сім’ї, бо заради спільної перемоги рідні здатні на неймовірні спортивні досягнення. А ідеї здорового способу життя, яких дотримується Herbalife Nutrition, під час подібних заходів втілюються в життя. Тому я дуже радий бути частиною цього руху. І, звичайно, із задоволенням продовжу ділитися особистим досвідом, а також своїм прикладом популяризувати здоровий, активний спосіб життя».

Попереду ще три сімейних старти. Кожен, хто хоче випробувати сили і подолати разом з родиною свою милю на шляху до здорового способу життя, може приєднатися до команди однодумців і пробігти Herbalife Family Run в рамках майбутніх марафонів. Найближчі забіги стартують у Одесі та Полтаві 15 вересня. Долучайтеся, ще є час підготуватися!

До теми: У центрі Львова пройшов забіг «Щасливий кілометр»

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини