У Львові презентують мотиваційний додаток для сматфонів

12 травня о 17:30 у Львові, на території старого трамвайного депо “Lem Station” на вул. Вітовського, 57, розпочнуть презентацію нового мобільного додатку, що підштовхує на рішучі кроки та підтримує людей у складних ситуаціях.

Як розповіли 032.ua організатори події, додаток об’єднує блогерів та активних людей, що відкриті до нових можливостей та змін на краще.

У рамках презентації, відомі блогерки проведуть кілька лекцій, де розкажуть про складнощі в спортивній сфері, в творчості та роботі,  а також поділяться інформацією про те, як невдачі робили їх сильнішими, та які уроки вони винесли зі складних життєвих ситуацій. Спікерами стануть: Наталія Терлецька, Христина Соломаха і Мар’яна Романяк.

Окрім цікавих лекцій, гості зможуть скуштувати смачні страви, зробити яскраві фото у фірмовій фотозоні, а також взяти участь у благодійному зборі коштів для фонду “Крила Надії” – проекті, що створений для допомоги важкохворим дітям.

Сам додаток “Gelo” створений для щоденної мотивації користувачів, аби ті досягнули поставлених цілей. Ідея додатку виникла не просто так, а у складній життєвій ситуації: автор Дарій Білий два роки тому потрапив в автомобільну аварію, зазнав безліч травм і досі проходить реабілітацію. Від самотності його рятували аудіоповідомлення від рідних та друзів.

Однієї фрази було достатньо, щоб повірити, що це не кінець. В той момент з’явилось бажання допомогти людям у схожих ситуаціях, та тим, кому потрібна підтримка та поштовх до активних дій.

У додатку є два способи як отримати мотивацію: візуально або через аудіо. Можна налаштувати зручний для себе час, щоб отримати телефоний дзвінок або сповіщення. Також можна обирати мотивацію, яка допомагатиме у конкретній ситуації.

Спільно зі психологами,  було розроблено три класифікації мотиваційних фраз: 1) життєва, для людей, які потрапили в кризову ситуацію; 2) форсаж, для людей, яким потрібен поштовх до дій і 3) самоактуалізація, для людей, які шукають себе.

Програма платна, але третина від вартості підписки йде у благодійний фонд “Крила Надії”, таким чином, користуючись додатком, ви отримуєте щоденну мотивацію та допомагаєте іншим.  Завантажити та скористатися безкоштовною версією можна буде у App Store чи Google Market.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини