Передумала: Ірина Федишин не воюватиме з чоловіком, через якого потрапила у скандал

Останні дні у Мережі активно обговорювали скандал, який виник навколо співачки Ірини Федишин.

Їй закидали, нібито вона накручує голоси, аби здобути перемогу у номінації “Народний хіт” на премії “Золота Жар-птиця”. Окрім того, продюсер виконавиці Віталій Човник ділився скрінами переписки з людиною, яка пропонувала вирішити питання з голосами за певну винагороду – пише ТСН

Ірина та її менеджмент написали заяву на цю людину до поліції, проте вже зараз повідомили, що вибачили свого кривдника та відкликали заяву.

“Увага! Крапка! Скандал “накрутки і скріншоти” вичерпаний! Громадянин України, який фігурував у цій справі, у письмовій формі попросив вибачення у співачки Ірини Федишин. У часи Великоднього посту потрібно вміти пробачати. Ми відкликали заяву на хлопця. Конфлікт вичерпаний! P.S .: вибачення було написане у присутності керівників каналу М1 та М2. Щиро дякую усім, хто розібрався в цій ситуації”, – йдеться у повідомленні на офіційній сторінці у Facebook Ірини Федишин.

Увага❗️Крапка ❗️Скандал «накрутки і скріншоти» вичерпаний!!! Громадянин України, який фігурував у цій справі, у…

Gepostet von Ірина Федишин am Donnerstag, 18. April 2019

Разом з тим співачка підтвердила, що зняла свою кандидатуру з номінації на премії “Золота Жар-птиця”, аби “уникнути провокацій”.

“Я попередньо зняла свою кандидатуру, щоб уникнути провокацій! Любов публіки – це найбільша нагорода! Щиро дякую усім за підтримку”, – написала Федишин.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини