На Львівщині за розмитнення позашляховика заплатили рекордні 1,5 млн грн

Протягом пільгового періоду розмитнення автомобілів з-за кордону, який тривав з 25 листопада до 22 лютого, Львівська митниця оформила 19,9 тис. авто, з яких 12,5 тис. євроблях, що раніше їздили у режимі транзиту. За цей час до держбюджету скерували 1,1 млрд грн.

Про це повідомляє Zaxid.net

Підводячи підсумок оформлення автомобілів, Львівська митниця назвали найдорожчий, найдешевший, а також найстарший автомобіль, що оформили у нашій області.

Найдорожчим автомобілем за сумою сплачених платежів є Mercedes-Benz G63 AMG 2018 року випуску. При митному оформленні автомобіля вартістю майже 4,7 млн грн власник сплатив платежів на понад 1,5 млн грн. Додамо, що на профільних сайтах з продажу авто в Україні таку ж машину можна купити за понад 7 млн грн.

Найдешевшим автомобілем є Dacia Sandero (сума платежів – близько 16,8 тис. грн) 2011 року випуску, а найстаршим – автомобіль Volkswagen Passat 1991 року виготовлення, його розмитнили за 45 тис. грн.

Рекордну кількість автомобілів (723) на Львівській митниці розмитнили 20 лютого, за два дні до завершення пільгового періоду розмитнення. 22 лютого оформили лише 340 авто.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини