Парасюк: “Я не шкодую, що вийшов на Майдан. Зараз я не хочу майданів” (відео)

Зараз є потреба в тому, аби українське суспільство розвивалося у цивілізований спосіб.

Таку заяву зробив нардеп та учасник Революції Гідності Володимир Парасюк під час ефіру у програмі “Право на владу” на “1+1”.

“Я не шкодую, що вийшов на Майдан. І коли мене зараз запитують, чи вийшов би я на Майдан, кажу, що я б сто разів вийшов. Бо це пошук істини. Чи хочу я зараз майданів? Ні, зараз я не хочу майданів. Я хочу, щоб наше суспільство у цивілізований спосіб розвивалося і проходило певну еволюцію”, – зазначив він.

Я не хочу зараз майданів – Парасюк.

Я не шкодую, що вийшов на майдан. Але зараз я не хочу майданів, я хочу, щоб наше суспільство розвивалось цивілізовано і змінювалось якісно. Про це в прямому ефірі «Право на владу» заявив учасник Революції Гідності, народний депутат Володимир Парасюк (Parasiuk Volodymyr).

Gepostet von ПРАВО НА ВЛАДУ am Donnerstag, 21. Februar 2019

Окрім цього, Володимир додав, щоб прагне, аби українці мінялись якісно, щоб не смітили у лісах та не продавали свої голоси на виборах,  а також, щоб ми критично аналізували тих, хто є при владі.

“Я хочу, щоб ми мінялись якісно, щоб ми не смітили в лісах, щоб ми не продавали свої голоси, щоб ми критично аналізували те, що відбувається у владі і критично аналізували тих, хто є у владі”, – заявив він.

Анастасія Сорока для Pro Lviv

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини