Про високу напругу не знала, їй мали про це сказати: постраждала дівчина, яка хотіла зробити селфі на вагоні поїзда, розповіла подробиці інциденту (фото)

Дівчина, яку кілька днів тому вразило струмом під час того, як вона намагалася зробити селфі на даху поїзда на залізничній станції “Підзамче”, розповіла про подробиці інциденту.

Про це йдеться у дописі Євгенії Полікарпової, на сторінці у соціальній мережі “Facebook”.

“Дівчина попросила назвати її Галею, бо не хоче мати дурну славу. Навіть зараз, на лікарняному ліжку, студентка переконує: нічого поганого не зробила. Мовляв, не залазила у потяг, який рухається, просто вирішила залізти на вагон. Мовляв, вона і не забов’язана знати про високу напругу та те, що перебувати на закритій території не дозволено. Галя впевнена, їй мали про це сказати. Друг Галини нам зізнався, що хотів зробити фото. Але у своїх 20 років хлопець нічого не знав про небезпеку струму!!! Він і надалі вважає, що це можна робити, просто цього дня доля була не на їхньому боці. У Галі тепер маса проблем зі здоров’ям. День лікування коштує близько 10 000 гривень. І це тільки початок. Лікування може затягнутися на півроку, і пластична операція — це квітки. Ураження струмом може потім так вистрілити по здоров’ю, що охо-хо”, — йдеться у дописі.

Жінка зазначає, що батько дівчини — Любомир, не хотів просити про допомогу у людей, бо йому соромно. Але лікування дитини є надто дорогим. Тож Євгенія закликає усіхї небайдужих допомогти родині.

“Хто хоче допомогти, звертайтеся до мене в приват”, — зазначає Євгенія Полікарпова.

Фото: Євгенія Полікарпова

Джерело: Варта1

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини