Вата в шубі: У Львові пікетували магазин хутра через погрози Путіним

У Львові близько десяти активістів “Автономного опору” повторно пікетували магазин одягу зі шкіри та хутра Rapsodi. Приводом для акції стали сепаратистські висловлювання продавчині магазину, яка погрожувала пікетувальникам Путіним.


Пікетувальники заявили, що латентне «сєпартство» у Львові не пройде та вимагали вибачитися перед активісткою.

“Така реакція працівниць Rapsodi обурила нас та інших активістів, оскільки ми вважаємо такі висловлювання, м’яко кажучи, недоречними у країні, яка веде війну із імперіалістичною Росією, президентом якої є Путін”, – кажуть активісти.

Акцією “Вата у шубі” хочуть показати, що латентне “сєпартство” у Львові не пройде та вимагали вибачитися перед активісткою.

Латентне сепарство у Львові або #Вата_в_шубі:На вчорашньому Всеукраїнському пікеті в центрі Львова проти хутра працівниця або власниця магазину проганяла активістку Автономного Опору Anastasia Vinslavska з такими словами : Выучи русский язык! Путина на вас нет!За словами Анастасії:"Спочатку жінка вийшла з магазину і вимагала, щоб я "йшла геть від магазину". Коли ж я відповіла, що стою на тротуарі в громадську місці, а не на її території, вона спробувала порвати мій плакат. Я їй цього не дозволила і продовжила пікетування. За деякий час вийшла вже інша жінка, з якою в мене та інших пікетувальників почалась словесна перепалка, в ході якої від продавчині прозвучало наступне, цитую: "выучите сначала язык" і "Путина на вас нету". На завершення вони не знайшли нічого кращого, ніж облити мене з відра водою, що лише зайвий раз показує рівень їхньої культури, точніше, її відсутність.Як не сумно усвідомлювати, але, здається, латентні сєпари є і у моєму рідному Львові, і не на екскурсію приїхали, але живуть тут і займаються кривавим бізнесом."https://www.facebook.com/a.vinslavska/posts/1737965846266735Ось така історія сталась з нашою активісткою під час пікетів проти використання хутра у Львові. Акція "Геть вату в хутрі" відбудеться в понеділок о 10.00 біля цього сепарського магазину на проспекті "Свободи" 23. Приєднуйтесь!

Gepostet von Автономний Опір am Sonntag, 21. Januar 2018

“Зрозуміло, що вибачень ми так і не почули. Власник закладу викликав охорону, проте переконував нас та журналістів, що таких висловлювань у Львові не повинно бути, і що він підтримує Україну, а продавчині за свою поведінку можуть бути звільнені”, – додали пікетувальники.

Джерело: gazeta.ua

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини