“Подивилася українську зустріч на українському каналі. Люди зустрічають людей. Президент обнімає, тисне руку кожному…” – росіянка

Російська журналістка Олена Риковцева на своїй сторінці у Facebook поділилася враженнями від обміну полоненими між Росією та Україною.

Особливо її вразило, як зустрічали своїх бранців в Україні:

“І все. Це вже ридма. Тепер подивилася українську зустріч з українським каналом. Люди. Люди. Люди. Люди зустрічають людей. Журналіст знає ім’я кожного, хто виходить з літака. Президент обіймає, тисне руку кожному. І чекає наступного. З такою дитячою щасливою посмішкою. І це ще якось можна було перенести без сліз. Але коли вийшов Сенцов, і його теж зустрів Зеленський, і потім той побачив доньку, і вони зрослися надовго-надовго, і ніяк не могли відірватися один від іншого, і цей президент, він делікатно намагався не дивитися в їхній бік, і він дуже старався не плакати, бо треба ж було зустрічати наступного, радіти наступному! Я не знаю, як йому вдалося стриматися, я ось зламалася, коли побачила Сенцова з донькою…”

И все. Это уже навзрыд. Теперь посмотрела украинскую встречу по украинскому каналу. Люди. Люди. Люди. Люди встречают…

Gepostet von Elena Rykovtseva am Samstag, 7. September 2019

Алла Гунченко для Про Львів

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини