У львівських поїздах з’явилися екологічні матраци

У поїздах формування пасажирського вагонного депо Львів філії “Пасажирська компанія” ПАТ “Укрзалізниця” замінено усі старі ватяні матраци на нові – з екологічних матеріалів. Про це повідомляє медіа-центр “Магістраль” ПАТ “Укрзалізниця”.

Як розповіла начальник бази обслуговування пасажирів цього відокремленого підрозділу Любов Стефанишин, загалом депо отримало 8 тисяч нових матраців, які уже видали у всі пасажирські вагони. Також у січні 2018 року, задля підвищення рівня обслуговування пасажирів у поїздах, депо отримало 6 тисяч синтепонових гіпоалергенних подушок, 3 161 ковдру та 3 051 матрацних чохлів. У першу чергу їх видали на усі фірмові поїзди пасажирського вагонного депо Львів. Для повної заміни цього інвентарю депо потребує ще близько 2 тис. ковдр та подушок.

Окрім того у січні 2018-го – перша партія постілі надійшла у кількості 3 тис 550 комплектів.

Як раніше повідомляв в.о. голови правління ПАТ “Укрзалізниця” Євген Кравцов, торік публічне акціонерне товариство оновило в поїздах 330,8 тис. комплектів постільної білизни та майже 159,4 тис. одиниць знімного інвентарю: матраців, подушок, ковдр та чохлів. Та постачання цієї продукції за договорами, укладеними у 2017 році, здійснюватиметься також у січні-лютому 2018 року. Компанія отримає ще 125,7 тис. комплектів постільної білизни, 3,8 тис. матраців, 7,3 тис. подушок, 4,1 тис. ковдр та 7,3 тис. матрацних чохлів.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини