Коли немає снігу: як відчути новорічну атмосферу. 4 цікаві ідеї

Зимові свята майже минули: Новий рік пройшов, Різдво зустріли, поколядували, нащедрували та засіяли, але святкову атмосферу зимого Львова так і не вдалося відчути. А все тому, що цьогорічна зима виявися малосніжною. То що ж робити у Львові, коли немає снігу?

Піти на ковзанку

 

Сучасні ковзанки у містах уже давно не залежать від погодних умов, тому зануритись у атмосферу зими можна одразу в трьох місцях: на площі Ринок (ковзанка просто неба), у ТЦ «King Cross», у спортивно-розважальному комплексі «Медик».

Скуштувати смаколиків на Різдвяному ярмарку

 

Спробувати шматок справжнього сиров’яленого м’яса, відчути солодкий смак карамелі та придбати баночку меду із сухофруктами. Зимою до Львова можна приїхали не тільки по каву та шоколад.

Сходити на зимові вистави до львівських театрів

 

Хоч Різдво вже й прошло, але львівські театри ще протягом січня пропонуватимуть гостям міста та львів’янам зимовий репертуар на будь-який смак: про Новий рік, Різдво, новорічне диво. Все це супроводжується святковими піснями: різдвяними колядками та щедрівками. Впевнені, це однозначно підніме Ваш новорічно-святковий настрій та запам’ятається надовго.

Відвідати цікаві кав’ярні

 

Львів відомий своїми цікавими тематичними закладами. Традиційно у час різдвяно-новорічних свят місто відвідає багато туристів. Відтак, цей час хочеться провести по-особливому, аби у всьому відчувати настрій свята та дива. Заклади міста перетворюються в справню казку: святкові вітрини світяться та мерехтять вирізнокольоровими вогниками, виблискують золотистими зірками. Казковий настрій всередині закладів доповняють глінтвейн чи домашнє какао. Пропонуємо і Вам поринути в цю казкову атмосферу.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини