“Марш нової армії” : Прем’єра до Дня збройних сил України від Олега Скрипки

Олег Скрипка презентував “с” за участі Сергія Фоменка, Івана Леньо, Тараса Компаніченка, Юрія Журавля, Сергія Танчинця та інших музикантів.

Марш Нової Армії

Прем'єра відео! Нашу першу грудневу прем'єру – відео на пісню "Марш Нової Армії" – презентуємо з нагоди Дня Збройних Сил України. Присвячуємо її героям, які захищають Батьківщину і вже є частиною нового війська України!«Перебуваючи на фронті з концертами, я познайомився із солдатом-добровольцем Аріславом Пастернаком. Ми вшановували пам'ять воїнів, загиблих напередодні від ворожого мінометного вогню. І тоді народилася ідея пісні – маршу української армії. Причому – не звичайного урочистого маршу, який усі звикли чути на військових парадах. Ідеться про гімн українських героїв. Які вистояли в Іловайську, Дебальцевому, Пісках, Авдіївці, інших містах і селищах Донбасу. Яких навіть ворог назвав кіборгами за крицеву стійкість, виявлену у Донецькому аеропорті» – ділиться історією створення маршу Олег Скрипка.До запису аудіоверсії маршу Олег Скрипка долучив українських рок-музикантів, зокрема, Сергій Василюк Олександр Положинський Олег Фагот Михайлюта (Олег Михайлюта) Sergiy Fomenko Ivan Lenyo Taras Kompanichenko Журавель Юрій Zhuravel Yuriy Sergii Tanchynets Чубай Тарас Сергій Жадан [офіційна сторінка]]]Відео на Марш Нової Армії відзняли у приміщенні Малої Опери у Києві. Слова гімну – це видозмінений твір «Зродились ми великої години..» Олеся Бабія, яка колись була маршем Організації українських націоналістів.Кліп знімала творча команда, що започаткували наприкінці літа 2014-го знані серед фронтовиків і волонтерів творчі зустрічі у Головному військовому клінічному госпіталі МО України.Щиро дякуємо за організацію зйомок Андрій Денисенко та Arislav Pasternak #МаршНовоїАрмії #новевідео #СлухайУкраїнське #ДеньЗбройнихСил #УкраїнаПонадУсе #ОлегСкрипка #Скрипка

Gepostet von Oleg Skrypka am Dienstag, 5. Dezember 2017

“Щиро дякуємо за організацію зйомок Андрію Денисенко та Аріславу Пастернаку. Слова Маршу – це видозмінений твір “Зродились ми великої години…” Олеся Бабія.

Присвячується усім героїчним хлопцям та дівчатам, які зараз здобувають на фронті нашу перемогу! Слава Україні! Героям Слава!” – йдеться в описі до ролика.

Джерело: uamodna.com

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини