У центрі Львова змінили організацію дорожнього руху

Нововведення вступають в силу у неділю, 20 серпня

З 20 серпня у центрі Львова зміниться організації дорожнього руху. Нові правила проїзду почнуть діяти на вул. Франка – Князя Романа – Шухевича.

Зокрема, частина вулиці Франка буде заборонена для проїзду приватного транспорту, а на односторонній вул. Володимира Шухевича поміняють напрямок руху. Таке рішення, нагадаємо, було ухвалене міською комісією з безпеки дорожнього руху ще у грудні минулого року.

«Якщо водій рухатиметься від пл. Митної в напрямку вул. Франка, то перед поворотом на пл. Соборну буде знак, що за 100 м рух прямо заборонено. Можна буде повертати на вул. Пекарську або повертати на пл. Соборну, їхати до пл. Галицької, повернути на вул. Князя Романа і виїхати на вул. Франка», ‒ йдеться у поясненнях Галицької райадміністрації Львова.

Схема руху громадського і приватного транспорту на вузькій ділянці вул. Франка і сусідніх вулицях

Якщо водій рухатиметься від пл. Франка в напрямку вул. Личаківської, то непроїзну ділянку вул. Франка потрібно оминути через вул. Князя Романа, Шухевича, на якій змінять напрямок руху, а вже звідти виїхати на вул. Франка у напрямку вул. Личаківської.

На Шухевича зміниться напрямок руху

В.о. начальника комунального відділу Галицької РА Богдан Дідух уточнив ZAXID.NET, що на вулиці Шухевича зміниться напрямок руху. Досі машини могли односторонньо їхати з Франка на Шухевича у напрямку Князя Романа. А після 20 серпня рух вулицею буде зворотнім – з Князя Романа на Франка.

Сьогодні на місцях встановлюють відповідні дорожні знаки. Вони будуть чинними з неділі, 20 серпня.

Схема руху зі знаками дорожнього руху.

На заборонених для проїзду приватних автівок ділянках курсуватиме лише громадський транспорт. Такі нововведення зробили для уникнення заторів та зручності курсування громадського транспорту. Нагадаємо, відповідне рішення ухвалила міська комісія з безпеки дорожнього руху 21 грудня 2016 року.

Джерело: zaxid.net

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини