Неймовірно: Собака допоміг врятувати львів’янина, якому на вулиці раптово стало погано

У соцмережах з’явився пост від волонтера та зоозахисника зі Львова Ігоря Сайка про собаку, де йшлося, що розшукують родичів його господаря. Завдяки тому, що тварина була офіційно зареєстрована і мала на нашийнику жетон, вона не лише не опинилася у притулку, а й врятували господаря.

Чоловік років 40-45-ти йшов із псом по вулиці Княгині Ольги, неподалік ЦУМу йому стало погано і він впав. Покази очевидців розбігаються – одні кажуть, що він нібито був п’яним, інші – що в нього стався напад епілепсії. Врешті чоловіка забрала «швидка» просто з вулиці. А небайдужі громадяни викликали працівників ЛКП «Лев», щоб тварину тимчасово помістили у притулок, а самі, тим часом, по жетону, який був на собаці, почали шукати родичів його господаря.

З’ясувалося, що власниця тварини живе не у Львові. З нею зідзвонилися зоозахисники і відвезли їй тварину. Окрім того, встановили особу чоловіка та знайшли його родичів. Він у лікарні, одужує.

Версія про те, що чоловік був п’яним, не підтвердилася – адже навряд чи людина, котра зловживає алкоголем, буде дбати про свого улюбленця і офіційно його реєструвати. А в даному випадку пес, можливо, навіть врятував життя своєму господареві.

Джерело: press-centr.com

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини