Українка виграла міжнародний конкурс Supermodel International

Цьогорічна представниця України на “Міс Всесвіт-2017” Олена Сподинюк, яка після анексії Криму переїхала до Києва, не увійшла до фінальної тринадцятки конкурусу, але запам’яталася багатьом. Особливо – національним костюмом вагою 25 кг із розкішним головним убором у вигляді вінка з маків — це фото обійшло інтернет, а кілька престижних зарубіжних видань відзначили його у своїх публікаціях про конкурс.

Українка Олена Сподинюк виграла міжнародний конкурс Supermodel International amn.com.ua

Самій же красуні цей конкурс лише додав снаги.

“Пройшов “Міс Всесвіт”, емоції переповнювали мене, і я просто не змогла зупинитися! І ось я знову буду представляти Україну на міжнародному конкурсі краси — Supermodel International в Делі 22 квітня!” — написала не так давно вона на своїй сторінці у “Фейсбуці”.

Українка Олена Сподинюк виграла міжнародний конкурс Supermodel International umoloda.kiev.ua

А в суботу в цій же соцмережі вже організатори конкурсу розмістили фото щасливої Олени разом з іншими фіналістами та лаконічний підпис:

“Переможницею конкурсу Supermodel International стала українка”.

Сам конкурс Supermodel International цього року проходив уже всьоме. У ньому брали участь 40 дівчат iз різних країн.

Разом з Оленою до фіналу вийшли представниці Бразилії, Таїланду, Китаю й Ефіопії.

Українка Олена Сподинюк виграла міжнародний конкурс Supermodel International facebook.com

Цього року однією з благодійних місій конкурсу стала ідея боротьби з насильством щодо жінок, тож його учасниці присвятили цій проблемі спеціальний флешмоб.

Українка Олена Сподинюк виграла міжнародний конкурс Supermodel International facebook.com

Для самої Олени після цієї перемоги, схоже, почнеться зовсім нове життя. Хоча й так за останній рік воно круто змінилося — після здобуття корони “Міс Україна Всесвіт 2016” вона кинула гандбол (дівчина у 12 років потрапила в молодіжний олімпійський резерв України) і вступила до Київського інституту культури, щоб стати телеведучою.

Українка Олена Сподинюк виграла міжнародний конкурс Supermodel International facebook.com

А ще — взялася опановувати мистецтво японського танцю з віялом та захопилася дресируванням двох своїх собак — добермана Бостона і далматинця Найка.

Чи буде тепер час на ці захоплення — невідомо, адже перемоги лише додають енергії для підкорення нових вершин. А українська краса — це сила.

Джерело: Україна молода

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини