Найголовніший успіх – це закінчення війни, – Зеленський сказав, як можна тиснути на Росію

Володимир Зеленський заявив, що ми передамо наступним поколінням ефективний механізм імплементації статуту ООН. І комюніке, яке ухвалили на Саміті миру, повною мірою відображає наміри України.

Президент України за підсумками Глобального саміту миру заявив, що важливо, щоб усі учасники саміту підтримали територіальну цілісність України. Адже без цього не буде тривалого миру, пише 24 Канал

Український лідер заявив, що після саміту погодили продовжити спільну роботу на більш технічному рівні. Зокрема, на рівні радників та міністрів у форматі спеціальних зустрічей під лідерством або співлідерством країн.

Що сказав Зеленський про мир

Президент України по завершенню Саміту миру у Швейцарії на пресконференції заявив, що ми не хочемо миру “за лаштунками”.

Ми хочемо справедливого, тривалого миру, який базується виключно на міжнародному праві, Статуті ООН та повазі до життя людей,
– заявив Володимир Зеленський.

Він подякував за цей успіх, проте пояснив, що найголовніший успіх для нас, якщо можна так сказати – це завершення війни.

Президент України сказав, що тиснути на Росію, щоб вона завершила війну, можна двома шляхами.

Перший шлях – дипломатичний. Це саміт миру, потім зустрічі, спільний план. Це цей шлях, – пояснив Зеленський.

За його словами, другим шляхом є міцна оборона, міцна армія, міцний український солдат на полі бою, який захищає свою сім’ю та державу.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини