У мережі з’явилися рідкісні фото з першого весілля Сергія Притули

Шоумен вперше одружився в 2008 році.

Волонтер, шоумен і політик Сергій Притула з 2015 року одружений на Катерині Сопельник, з якою ростить і виховує двох дочок: Соломію (2017) і Стефанію (2021).

Для Притули це – другий шлюб. Раніше він був одружений на Юлії Андрійчук. Від першого шлюбу у шоумена є син Дмитро, якому зараз 14 років. Відомо, що Сергій підтримує зв’язок з первістком і знаходиться в приятельських стосунках з колишньою дружиною.

Про їх шлюб відомо не багато. Сім’я швидко розпалася через непорозуміння, які Сергій і Катерина не змогли вирішити. Так розлучення пояснює сам Притула. Нещодавно в соціальній мережі TikTok з’явився рідкісні кадри з весілля діяча з його першою дружиною.

На відеоролику багато весільних кадрів пари. Сергій Притула на фото ще з довгим волоссям – таким його пам’ятають за часів резидентства в Comedy Club UA і зйомок скетч-шоу Файна Юкрайна.

@galinamartinyuk #знамениті #відомі #наші #вони #політики #актори #ведучі #світовіполітики #телебачення #військові #опера #співаки #спортсмени #легенди #зірки #рашка #війна2022 #украінськийтікток #украінапереможе #украінціразом #врек#втоп ♬ Я з україни – Мері

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини