Син Зеленського радить батькові, які танки та літаки купувати – перша леді

Дружина українського президента Володимира Зеленського – Олена поділилася одкровеннями із сімейного життя під час війни.

За її словами, дев’ятирічний син Кирило – “підростаючий політолог та військовий експерт”. Хлопчик радить батькові, яку бронетехніку купувати, щоби відбити ворожих російських загарбників, – пише Оbozrevatel.

Про це перша леді розповіла під час пресконференції в ефірі телемарафону. Зеленська зізналася, що чесно розповідає дітям про те, що відбувається в країні.

Олена Зеленська розповіла про сина Кирила.

“Він все знає, дає поради військові, батькові, зокрема, які нам потрібно закупити танки, літаки і чого нам не вистачає… Які країни нам погано допомагають, які добре. Він взагалі військовий експерт. З ним можна про це говорити місяцями”, – поділилася перша леді з посмішкою на обличчі.

Вона додала, що батьки не заохочують сина до таких розмов, але й не зупиняють, бо розуміють, що дитині треба висловитись.

Також Зеленська зізналася, що син відволікається від війни під час навчання, а решту всього часу говорить тільки про поле бою. Проте сім’я, за її словами, тримається, “як шафка з Бородянки”.

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини