У сина лідера Другої ріки Валерія Харчишина діагностували невиліковну хворобу

Фронтмен українського гурту “Друга ріка” зізнався, що в одного з його трьох синів медики виявили складне захворювання, яке знесилює хлопчика щодня.

Валерій Харчишин

Вперше публічно Валерій Харчишин розповів про хворобу сина, яка, як з’ясувалося, протікає в нього вже четвертий рік, – пише Сьогодні.

Який саме діагноз у дитини артист не озвучив – каже, що це навіть страшніше за смерть і щодня погіршує його здоров’я:

Це набагато важче, тому що коли твоя близька людина, твій син залишається вдома поряд з тобою, але він змінюється. Зрештою залишається тіло, а душа… він просто поступово йде, – поділився артист.

Від подробиць щодо лікування сина Валерій утримався, також він не розповів, хто саме з дітей отримав важкий діагноз. Співак лише зазначив, що недуга змінила сина до невпізнаваності і негативно позначилося на розвитку:

Це коли ти любиш свою дитину, вона у твоєму уявленні одна, а приходиш додому — це інша людина. Просто витягли з нього все зсередини, – сказав Харчишин.

Валерій Харчишин 12 років живе у шлюбі зі своєю дружиною Юлією Кузьмінською. У 2016 році в їхній сім’ї вже траплялося горе – вони втратили дитину під час вагітності. На п’ятому місяці у Юлії стався викидень. Тоді Валерій дуже болісно переніс цю втрату. Але завдяки підтримці близьких та шанувальників виконавець зміг повернутися до колишнього життя та творчості.

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини