Не спортом єдиним: найяскравіші пляжні фото українських учасниць Олімпіади 2020

Володарка першої української медалі на Олімпіаді в Токіо, дзюдоїстка Дар’я Білодід у житті поза спортом полюбляє шопінг і активно веде свій Instagram.

У довгоногої, тендітної білявки вистачає і світлин в купальниках, на яких вона виглядає просто як модель, передає ТАБЛОID.

30-річна олімпійська чемпіонка з фехтування Ольга Харлан доволі стримано веде свої соцмережі. І світлинами в купальнику фанатів не балує.

Але на тих кількох фото, які можна знайти у спортсменки на сторінці, вона виглядає наче голлівудська зірка на відпочинку.

Новоспечена дружина, тенісистка Еліна Світоліна полюбляє розваги у соцмережах. Окрім фото в бікіні, 26-річна спортсменка частенько викладає свої запальні танці в Tik-Tok.

Власницею одного з найгарячіших Instagram серед учасниць Олімпіади з упевненістю можна назвати 26-річну легкоатлетку Марину Бех-Романчук.

Спортсменка постійно хизується своїми звабливим та м’язистими формами у коротеньких шортиках та купальниках.

Трішки скромніше поводяться у соцмережах 23-річна Юлія Левченко та 19-річна Ярослава Магучіх, які представляють команду зі стрибків у висоту. Але і у цих дівчат є в Instagram кілька фото в бікіні.

Кубикам пресу 31-річної бігунки Анни Рижикової можна лише позаздрити, а фотографії спорстменки в купальнику – полайкати в її Instagram.

29-річна Анжеліка Терлюга в купальнику зовсім не виглядає як каратистка-чемпіонка. Радше як просто спортивна красуня з Instagram.

Тим не менше, саме їй прогнозують олімпійську медаль у Токіо.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини