«Як тільки почав відкривати, корок вистрелив прямо в око»: львів’янин втратив зір після відкривання мінеральної води

Львів’янин Андрій Олександрович втратив зір після відкривання пляшки мінеральної води.

Про це він написав у Facebook, – повідомляє Про Львів.

Чоловік розповів, що кришка сильногазованої води буквально вистрелила йому в око, коли він вирішив відкрити щойно куплену пляшку.

Він зазначив, що завжди купує улюблену марку мінералки, і зауважив, що вода почала «вистрілювати» після того, як виробник зменшив товщину кришечки.

Зараз львів’янин не бачить на праве око, однак лікарі дають надію, що зір відновитися.

“Купити мінералки і втрати око.

Голосно сказано,але як то кажуть,до біди багато не потрібно.Я не дуже часто щось пощу у фейсбук але тут вирішив поділитись щоб таких як я було менше.
Не знаю чи то я такий везучий чи ще в когось була така ситуація коли вистрілює корок від мінералки.?Купив собі “Миргородську”,файна така вода,давно її купую,та от після того як компанія зменшила розмір кришки ,при відкриванні вона просто вистрілює,було в мене так декілька раз але обходилось без пригод ,до сьогоднішнього дня.Як тільки почав відкривати корок вистрілив прямо в око.В результаті отримав контузію правого очного яблука,пошкодження роговиці ока і крововилив.Зараз правим оком ніц не бачу,все як в тумані.Хоча лікар казав що зір має відновитись.Дуже на це надіюсь.Тож товариство,майте на увазі,що “Миргородська “взривається ,тож якщо хочете втамувати спрагу саме цією водою то направляйте корок від себе або вдягайте окуляри.Всім добра

IDS Borjomi Ukraine

П.с.як гадаєте за таке можна подати в суд на “Миргородську” чи марна трата часу?”

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини