Кличка засікли у Львові з новою жінкою (фото)

Знаменитий український боксер, який і після відходу зі спорту продовжує тренуватися, захопливо проводить час і відвідав джазовий фестиваль.

Колишній чемпіон світу в суперважкій вазі Володимир Кличко поки що не підтверджує, що він знову повернеться в професійний бокс, передає Сьогодні. Хоча наприкінці травня ходили чутки, що Володимир Кличко повертається в ринг: названий перший суперник. 45-річний зірковий спортсмен дуже рідко і дозовано видає інформацію. Тим більше – про своє особисте життя. Однак часом його помічають на масових заходах.

Декілька днів тому Усик і Кличко в компанії князя Монако блиснули у фраках. Тепер же Володю помітили в Україні. У ці дні у Львові проходить Leopolis Jazz Fest, який відвідують багато відомих персон. Зокрема, писали, що там побував мер столиці Віталій Кличко. Тепер же свідчать, що і його брат також відвідав концерти.

На сторінці фанатів Кличка-молодшого і його колишньої нареченої Хейден Панеттьєр в Instagram з’явилися нові кадри зі Львова. На одному фото Володимир йде поруч з якоюсь жінкою. Чи була вона разом з ним, або ж просто випадково потрапила в кадр, не уточнюється.

 

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от @klitschkopanettiere

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини