“Її заслуга – все що ви зараз бачите”: Святослав Вакарчук похизувався талановитою донькою

Артист дав два концерти поспіль у столичному Палаці “Україна”, до організації яких долучилася Діана.

Український співак та фронтмен гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук вперше після того, як відійшов від політики, виступив з концертом, передає ТСН.

Артист зібрав фанів у столичному Палаці “Україна”. Зірка дав два концерти поспіль, оскільки охочих було багато, а місця в залі через карантин заповнювати можна було не всі. Кожен з концертів тривав по дві з половиною години. Замість “Океану Ельзи” це був ліричний проєкт Вакарчука, який називається “Оранжерея”.

Разом з Вакарчуком співала переможниця шостого “Голосу країни” Віталіна Мусієнко. Половину концерту публіка слухала нові стримані пісні, а потім відомі хіти. На них глядачі встали і не відпускали музикантів гучними оплесками. Вони двічі виходили на біс. Співак зізнався – до створення шоу долучилася і його донька.

“Цю сцену чудову спродюсувала, спроєктувала моя дочка Діана, яка довгий час навчалася в Лондоні на фешн і дизайн і вона зараз є нашою креативною директоркою – в тому числі її заслуга – все що ви зараз бачите – я дуже цим пишаюся”, – поділився зірка.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини