Джамала з сім’єю відправилась в Єгипет: перші фото та несподівана зустріч з Ніною Матвієнко

Відома співачка Джамала не боїться подорожувати з маленькими дітьми навіть в умовах пандемії. Вона відправилась до Єгипту та показала, як син насолоджується відпочинком з українською артисткою Ніною Матвієнко, яку сім’я зустріла на курорті випадково.

Лише нещодавно співачка Джамала говорила про те, що суттєво обмежує пересування Києвом через збільшення кількості хворих на коронавірус по всій Україні. Проте страх заразитися COVID-19 не завадив зірці влаштувати відпустку за кордоном. На особистій сторінці в інстаграмі вона показала, що разом з синами Еміром і Селім-Гіраєм та батьком вирушила в курортне містечко Марса-Алам, що в Єгипті, передає 24 канал.

Джамала з сім’єю відпочиває в Єгипті

Артистка поділилась, що відпустку спланувала лише за три дні, а літаком до Єгипту вирушила в неділю, 29 листопада. У місті Марса-Алам Джамала опинилась вперше та зазначила, що пляжі курорту не переповнені туристами, тому вона з сім’єю почувається в безпеці.

“Дуже круто, що навіть під час пандемії можна відкривати для себе якісь круті місця. Ніколи не була в місті Марса-Алам, хоча дуже люблю Єгипет”, – наголосила співачка.

Джамала зізналась, що на безлюдному пляжі на них чекав несподіваний сюрприз. Вони випадково зустріли народну артистку України Ніну Матвієнко, яка відпочиває в цьому ж готелі. Тому зірки мали змогу поплавати в Червоному морі разом. Від такої компанії була в захваті не лише Джамала, а й 2-річний Емір, якого зіркова матуся фотографувала і знімала на відео.

“Унікальна співачка Ніна Митрофанівна, яка трапляється раз в ніколи, просто плаває з моїм сином”, – заявила виконавиця в інстаграм-сторіс.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Jamala (@jamalajaaa)

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини